HCA

Byggerådgivning

H.C. Andersens Arkitekt tilbyder byggerådgivning i alle dele af byggeprocessen

I forbindelse med vores virke som arkitekter, har vi opbygget en solid erfaring inden for alle områder af byggeprocessen. Vores byggerådgivning kan derfor dække over alt, fra udvikling af indledende idéer og skitsetegninger til komplette løsninger på større byggeprojekter. 

Byggerådgivning til private projekter

H.C. Andersens Arkitekt kan tilbyde byggerådgivning indenfor alle aspekter af dit byggeprojekt. Igennem vores samarbejde med murere, tømrere, malere og andre håndværkere, har vi opbygget omfattende indsigter i hvilke faldgrupper og udfordringer, man kan stå overfor i et byggeprojekt. Med vores byggerådgivning kan du trække på den erfaring og få det meste ud af dit budget og dine idéer. 

Ud over de generelle overvejelser der er i forbindelse med et byggeriprojekt, er der også alle de mere specifikke beslutninger der skal tages. Vi kan hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger i begge henseender. Vi kan altså rådgive om alt fra materialevalg og farvesammensætning til konstruktionsudfordringer og lovgivning. Og alt hvad der ligger derimellem. 

Byggerådgivning til større projekter

Vi tilbyder ikke kun vores rådgivning til private, men også til andre virksomheder. Og det gælder både selvstændige håndværkere, entreprenører og virksomheder der overvejer at udvide lokaler eller undertage nye større byggeprojekter. 

Vi har tidligere rådgivet håndværksmestre, der har stået overfor at påtage sig opgaver der har kunne udvikle deres kompetencer. Derudover har vi erfaring med at rådgive håndværkere, der er blevet hyret som underleverandører til større byggerier. 

Vi har også fungeret som eksterne konsulenter for større entreprenører, der har haft brug for ekstra input i forbindelse med opgaver i projekter af forskellig art. Det har blandt andet omhandlet samarbejde om udvikling af projektideer og konkret udførelse af byggerier. 

I vores samarbejde med virksomheder der har overvejet at udvide deres lokaler eller bygge nyt, har vi både hjulpet med, hvordan de kunne udnytte deres eksisterende lokaler bedre og hvordan de hurtigst muligt kan etablere sig i nye. 

Kort sagt har vi pådraget os erfaringer i samarbejder med en bred vifte af forskellige typer af virksomheder, der har stået overfor hver deres udfordringer og projekter. Og derfor kan vi rådgive dig, i netop det projekt du overvejer at påtage dig og i de udfordring du kan stå overfor. 

Hvad kan vi ellers tilbyde?

Fordi H.C. Andersens Arkitekt er en del af H.C. Andersen Koncernen, så kan vi også tilbyde en lang række andre ydelser. Vil du udelukkende have direkte byggerådgivning finder vi selvfølgelig ud af det. Overvejer du derimod at sælge eller leje resultatet af dit byggeprojekt ud, kan vi tilbyde at lave tilstandsrapporter på byggeriet og en ejendomsvurdering også. Igennem H.C. Andersens Bygningsingeniør kan vi tilbyde konkret at hjælpe med byggeriet også. I koncernen finder du også H.C. Andersens Malerfirma, der kan hjælpe dig med at sætte farve på dit byggeprojekt. 

Ring i dag, så kan vi være der i morgen

Ring til os i dag på +45 71 71 51 71 så finder vi et tidspunkt til vurderingen der passer dig, eller send os en mail på kr@hc-a.dk så vender vi tilbage til dig inden der er gået et døgn.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud