FAQ

Her kan få du svar på de spørgsmål, vores kunder ofte stiller os:

Er der mere, du har brug for at vide, er du meget velkommen til at kontakte os!

generelt

Vi udfører gerne arbejde i hele Danmark. Bor du i indre København (Kbh K., N., NV, S, V og Ø) er kørsel ud til dig inkluderet i prisen for projektet. For øvrige adresser bliver transportudgift indregnet i projektets pris. H.C. Andersen Koncernen er en bæredygtighed virksomhed, der ønsker at minimere klimabelastningen. Vores firmabiler er nøje udvalgt efter brændstoføkonomi, og af vores kørselsudgift går en vis procentdel til at klimakompensere. 

Indhent et uforpligtende tilbud via vores kontaktformular, så kan du danne dig et overblik over hvad udgifterne for at udføre arbejde på din adresse bliver. 

Hvis man bor uden for områderne Kbh. K., V., Ø., N. samt NV, så betaler man for kørsel fra vort kontor i Sølvgade eller på Vallensbækvej.

Ja, det gør vi. Og vi går meget op i bæredygtighed. Vi har fået lagt en bæredygtig profil af vækstkonsulenterne fra Væksthuset Rosendal & Co A/S, og vi går meget op i at vores samarbejdspartnere også har en bæredygtig profil.

Du finder H. C. Andersen-koncernen centralt i København. Vi har adresse på Sølvgade 102, et stenkast fra Fredensbro. Se vores kontaktside for et interaktivt kort over vores beliggenhed.

Ja. Vi har selvfølgelig en erhvervsforsikring, der dækker enhver skade eller bortkomst af dine ejendele imens vi udfører arbejde for dig. Ønsker du at vide præcist hvordan du er dækket ind, så send os en mail på: kr@hc-a.dk

Ja, det kan man naturligvis godt, både som privatkunde og erhvervskunde.

Tegning

Arkitekttegninger er noget af det, som vi er allergladest for hos H. C. Andersen Arkitekter. Vores uddannede arkitekter er særligt kompetente i at lytte til dig og dine ønsker. De gør deres yderste for at få din idé ned på papir og ud i virkeligheden.

Vi har erfaring med alt fra små huse til bygninger til erhverv. Kontakt os for at aftale et gratis indledende møde, hvor du kan vurdere om du vil overdrage dit husprojekt til os.

Ja. Går du med idéer til en havestue eller en anden tilbygning til dit hus, så vil vores arkitekter inderligt gerne hjælpe med at konstruere en løsning, du bliver glad for. Vi ønsker, at dit projekt dels afspejler dig, men også bidrager positivt til den eksisterende bygningstruktur – og passer ind i dine omgivelser og bylivet generelt.

Vi forvandler idéer til skitser – kontakt os i dag for at høre om dine muligheder.

Det er i stor udstrækning op til dig. På vores første møde får du et skitseforslag med hjem, som du kan godkende eller komme med ændringer til – så hvor lang tid det tager, vil afhæn ge dels af dine krav og hvor godt vi har formået at omsætte dine idéer til en skitse.

Et intensivt forløb varer typisk en måneds tid. Grib fat i os, hvis du har en bestemt deadline eller nogle helt specifikke krav til den tid, projektet skal være færdig til.

Du kan på forhånd få et fast tilbud, men ellers er prisen vores sædvanlige timepris. Den oplyser vi gerne ved nærmere henvendelse.

Det gør de meget gerne! Arkitekterne fra tegnestuen H. C. Andersen Arkitekter lever og ånder for godt arkitektarbejde samt for at skabe de bedst tænkelige bygninger. Hvis der er nogle detaljer, du endnu ikke har styr på, er de oplagte konsulenter at rådføre dig med.

Udover at de er dygtige og kreative, er deres timepris særdeles attraktiv.

Rådgivning

Du kender helt sikkert dine drømme og visioner for drømmebygningen bedst. Men har du helt styr på regler omkring skel, har du tid til at kontakte kommunen for papirer omkring grunden og er du helt skarp på hvilken form, der giver dit rum det bedste lysindfald?

Det ved vores dygtige arkitekter. I vores tegnestue løser vi den slags opgaver på konsulentbasis til daglig. Derfor kan vi også garantere et resultat i absolut særklasse – og endda til den favorable pris, der kendetegner alle firmaer i H. C. Andersen Koncernen.

Du har selvfølgelig fuld autonomi over dit projekt, og arkitekten giver blot sin faglige mening til kende. Vil du være sikker på ikke at få problemer med naboer og myndighederne, vil det være godt at overveje de råd du får lidt nærmere.

Et hus lavet uden at overveje omgivelserne kan virke malplaceret, ligeså vel som at en klodset konstruktion kan udløse klager fra naboer – et brud på skel eller andre af myndighedens retningslinjer kan i værste fald føre til at bygningen skal rives ned.

Så for at undgå at du spilder penge – så spørg H. C. Andersen Arkitekter.

Ja. H.C. Andersens Arkitekter er en københavnsk tegnestue, der fortrinsvist har uddannede arkitekter med brancheerfaring ansat. Vil du gerne selv mærke om vi er den rette løsning for dig, kan du kontakte os og få et møde med vores arkitekter.

Ja. Til sammen har vi mange års erfaringer med at hjælpe virksomheder og kontorbygninger med at forblive i god stand. Kontakt os og fortæl os jeres ønsker. Så giver vi gerne et helt uforpligtende tilbud.

Først og fremmest en beskrivelse af dit projekt, dit budget og hvad du har af forventninger til samarbejdet. Ønsker du hjælp til at finde eksempelvis plantegninger, boligoptegnelser eller lignende, hjælper vi naturligvis gerne med det. Men da vi ikke er tankelæsere, skal du være så præcis så mulig om din idé – så er vi også bedre til at hjælpe.

Vurdering

Det gør vi helt bestemt. Vores uddannede arkitekter kan efter aftale møde op på din bopæl og give en uvildig vurdering, ud fra de nyeste tendenser og markedsudviklinger. Specifikt til salg kan de hjælpe dig med at forberede en salgsmappe og skrive en spændende salgstekst, så din bolig fremstår indbydende og retvisende for potentielle købere.

Læs mere om hvilke ydelser vi tilbyder inden hussalg under siden Vurdering

Ja, det kan vi bestemt være behjælpelige med. Læs mere om vores tilstandsrapporter her. Ring til os i dag, så kan vi være der i morgen – så du kommer i gang med dit salg.

Som en del af H. C. Andersen Koncernen har vi et stort netværk af eksterne fagfolk, der kan give dig et tilbud – og som selvfølgelig tilbyder den velkendte H. C. Andersen pris. Koncernen omfatter blandt andet H.C. Andersens Flyttefirma til at få flyttet møbler og H.C. Andersens Malerfirma, der kan male boligen inden salg.

Skriv til kr@hc-a.dk, så er vores kundeservice behjælpelige med en pakkepris eller hjælp til at finde de ønskede håndværkere.

Vores byggerådgivning gør dig skarp på både små og store projekter, og både private og virksomheder har stor glæde af vores ekspertise. Rådgivningen er ideel, hvis du gerne vil være sikker på at et projekt eksempelvis er bæredygtigt eller skaber den ønskede brandværdi.

Her kan vi også drage fordel af H. C. Andersen Koncernens netværk. H.C. Andersens Bygningsingeniør kan hjælpe med konkrete problemer, ligesom at H.C. Andersens Malerfirma kan male facade og indendørs vægge til en attraktiv pris.

Først og fremmest en beskrivelse af dit projekt, dit budget og hvad du har af forventninger til samarbejdet. Ønsker du hjælp til at finde eksempelvis plantegninger, boligoptegnelser eller lignende, hjælper vi naturligvis gerne med det. Men da vi ikke er tankelæsere, skal du være så præcis så mulig om din idé – så er vi også bedre til at hjælpe.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud