HCA

Rådgivning til byggeprojekt

Rådgivning til byggeprojekt med udgangspunkt i dine behov

Hos H.C. Andersen arkitekter udfører vi rådgivning i forbindelse med dit kommende byggeprojekt. Som rådgivende arkitekt fungerer vi som et slags bindeled mellem håndværkere, myndigheder og bygherren, som vil være din rolle. Vi har meget erfaring fra byggeprojekter og vores arkitekter er erfarne og kan rådgive dig godt i udarbejdelsen af dit næste byggeprojekt.

H.C. Andersens Arkitekt tager sig af alle aspekter ved byggeprojekt rådgivningen. 

Vi kan rådgive dig i forhold til dit byggeprojekt uanset om du skal bygge til, om du skal bygge noget om eller om du skal bygge noget helt nyt. Vores rådgivende arkitekter kan tage sig af alle disse aspekter ved arkitektrådgivningen. Lige meget hvilket projekt du skal have foretaget er det vigtigste for os, at du til sidst står med et resultat som lever op til det du fra starten havde ønsket og som har et æstetisk udtryk, som du kan lide og er tilfreds med.

En rådgivende arkitekt vil kunne rådgive dig på mange måder. Blandet andet vil vi kunne hjælpe dig med rådgivning når du skal vælge formgivning af bygninger i dit byggeprojekt og af selve rummene i bygningerne. Det er ikke kun i forhold til det æstetiske, at vi kan hjælpe dig. Også når det kommer til aspekter som har noget med det tekniske at gøre kan vi rådgive dig. Hvis du har spørgsmål og skal vejledes med hensyn til det lovgivningsmæssige står vores arkitekter også klar til at hjælpe dig med dette. Vi inddrager dig i hele rådgivningsprocessen således, at du også får din stemme hørt når det kommer til byggeprojektet og så du også er med til at sætte dit præg på hvordan byggeprojektet kommer til at se ud når det står færdigt. For hvis du er tilfreds er vi tilfredse.


Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud