HCA

H.c Andersens arkitekt- tegning

 Tegning – at omsætte idé til skitse

En af de ting, som vi hos H.C. Andersen arkitekter kan hjælpe dig med er arkitekttegninger, som vi udfører for en lang række kunder. Alle de tegninger vi foretager bliver udarbejdet med udgangspunkt i et indledende møde, som vi har med kunden og de bliver udarbejdet ud fra hvad kunden ønsker og har af behov. 

Arkitekt tegninger – lavet specielt til dig   

Efter et indledende møde vil vi komme med et skitseforslag, som du så skal kigge videre på. Et skitseforslag er en visuel opsummering af de ønsker du har givet udtryk for til mødet og et udtryk for hvilke behov, som du har fortalt om. Et skitseforslag er det første konkrete udspil, som vi som arkitektfirma kommer med til dig og som opsummerer hvilket byggeprojekt, som vi har forstået, at du ønsker det. Et skitseforslag er det første trin til at gøre din byggedrømme til virkelighed. Udover at indeholde skitser, så indeholder et skitseforslag også et overslag på prisen. Her vil vi skrive hvor meget vi regner med, at din bygning kommer til at koste. Udover dette vil vi også give dig en plan over hvor lang tid vi regner med, at projektet kommer til at vare og hvornår du kan regne med, at byggeprojektet står færdigt. Vi giver dig naturligvis en realistisk tidsplan så du ved, hvornår bygningerne er færdige. Derudover vil vi også give dig forslag til, hvilke materialer og farver, som kunne anvendes i byggeprojektet. Vores arkitekter vil beskrive hvad de vil råde dig til at bruge i denne forbindelse. Hos H.C. Andersen Arkitekt går vi op i byggeprojektets æstetiske udtryk og derfor vil du altid få et kvalificeret forslag, som vil skabe et smukt byggeprojekt.

Vi udarbejder alle former for arkitektstegninger 

Vi foretager både arkitekttegninger af tilbygninger og helt nye bygninger. Udover at udarbejde skitseforslag, kan vi også lave plantegninger, som er en skitse af de rum, som der er i bygningen. En anden form for tegning vi udfører er en situationsplan, hvorpå man kan se de forskellige bebyggelser og se hvor de er placeret på grunden. En anden form for arkitekttegning vi udfører er facadetegning, som vi udfører, hvis du har en facade, hvor der skal foretages ændringer.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud