HCA

sagkyndig tilstandsrapport

H.C. Andersens Arkitekt tilbyder altid sagkyndige tilstandsrapporter til den bedste pris

Vores dygtige arkitekter fungerer også som beskikkede bygningssagkyndige. De er derfor i stand til at udfærdige en tilstandsrapport af din bolig. Tilstandsrapporten gør det muligt i forbindelse med en elinstallationsrapport, for dig at få en ejerskifteforsikring, der samtidig fritager dig for ansvaret for skjulte fejl og mangler ved et ejerskifte.

Tilstandsrapporten, pris og procedure

Når du kontakter os, så finder vi sammen et tidspunkt der passer dig bedst. En af vores bygningssagkyndige møder så op på din adresse, hvorefter han eller hun vil gennemgå boligen. Derefter tager den bygningssagkyndige ud på vores kontor og udfærdiger tilstandsrapporten. Og du kan så forvente en tilstandsrapport på dit hus eller ejerlejlighed inden få dage. Er du interesseret i en vurdering af hvad din bolig er værd, kan du læse mere om vores tilbud på ejendomsvurderinger her.

Vigtigheden af tilstandsrapporter

For at alle parter i et ejerskifte har en sikkerhed om, at boligen der skifter hænder, lever op til den stand som sælger hævder og som køber forventer, er det eneste at gøre, at få lavet en tilstandsrapport. Det er vigtigt for køberen, men især vigtigt for sælgeren, da eventuelle skader og mangler kan komme til at koste dyrt, hvis man ikke har en ejerskifteforsikring. En ejerskifteforsikring, er som navnet antyder, en forsikring der dækker eventuelle omkostninger, ved reparationer af skjulte mangler, i en bolig der skifter ejer. Og for at få sådan ejerskifteforening skal man have en tilstandsrapport udført af en beskikket bygningssagkyndig.

Tilstandsrapporter udføres af beskikkede bygningssagkyndige

For at blive beskikket bygningssagkyndig skal man have en byggeteknisk uddannelse bag sig, hvilket alle vores arkitekter har. Derudover skal man have mindst 5 års erfaring indenfor de sidste 10 år med bygningsundersøgelser eller med tilsyn ved byggerier. De bygningsteknikere der lever op til de krav, kan så søge om at komme ind på en autoriseret uddannelse, der giver en tilladelse til at udføre sagkyndige tilstandsrapporter efter den endte uddannelse. Alle vores arkitekter der udfører tilstandsrapporter, lever selvfølgelig op til alle disse krav og du kan derfor være sikker på, at vi altid leverer et professionelt og sagkyndigt resultat.

Hvad kan vi ellers tilbyde?

Skal du have udført en tilstandsrapport med henblik på salg af din bolig, så kan vi også tilbyde at lave en vurdering af dit hus eller din ejerlejlighed. Det kan du læse mere om her . Og fordi H.C. Andersens Arkitekt er en del af H.C. Andersen Koncernen, så kan vi også tilbyde en lang række andre ydelser. Igennem H.C. Andersens Flyttefirma kan vi også tilbyde at hjælpe med din flytning. I koncernen finder du også H.C. Andersens Malerfirma, der kan hjælpe dig med at sætte din bolig i stand inden salget.

Ring i dag, så kan vi være der i morgen

Ring til os i dag på +45 71 71 51 71 så finder vi et tidspunkt til vurderingen der passer dig, eller send os en mail på kr@hc-a.dk, så vender vi tilbage til dig inden der er gået et døgn.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud