HCA

vurdering af hus og lejlighed

Få besøg af vores dygtige arkitekter og få en professionel vurdering af din bolig

Hos H.C. Andersens Arkitekt får du altid en gennemgående og professionel vurdering af dit hus eller ejerlejlighed. Vores arkitekter følger altid udviklerne på markedet, så du altid får den mest præcise vurdering af hvad din bolig er værd. Og det foregår selvfølgelig også altid til en favorabel pris*.

Sådan foregår en vurdering af dit hus eller ejerlejlighed

Når du kontakter os, så finder vi sammen et tidspunkt der passer dig bedst. En af vores arkitekter møder så op på din adresse, hvorefter I sammen gennemgår boligen. Derefter tager arkitekten ud på vores kontor og sammenholder resultatet af den umiddelbare vurdering med trends og udviklerne på markedet for dit område. Og du kan så forvente en præcis vurdering af dit hus eller ejerlejlighed inden få dage.

Det vil være til stor hjælp, hvis vi også kan få lov til at gennemgå tilstandsrapporten inden vi møder op. Så får vi en ide om der er skader eller andre forhold, der kan have en indflydelse på boligens værdi. Har du ikke har en opdateret tilstandsrapport, kan vi også hjælpe dig med at få lavet sådan en. Skulle det være relevant, kan du læse mere om hvordan vi kan hjælpe med det her.

Vurdering af hus eller ejerlejlighed i forbindelse med salg

Skal du have vurderet din bolig med henblik på salg, kan vi også hjælpe dig med at få lavet en salgsmappe. Det foregår på samme måde, som hvis vi bare skulle foretage en vurdering af huset eller lejligheden, men i forbindelse med vurderingen tager vi så en række billeder af boligen. Du sikrer dermed, at de billeder du skal sælge boligen på, er af høj kvalitet og giver et godt indtryk på køberen.

Vi tilbyder også at skrive en salgstekst der passer til boligen i samme omgang. Du får dermed en komplet pakke at arbejde med, når du skal ud og sælge din bolig. Hvis du er interesseret i at få taget billeder og skrevet en salgstekst, så vil hele processen tage lidt længere tid end ved udelukkende vurdering, men du kan stadig forvente at få vurderingen, billeder og salgstekst inden få dage.

Hvad kan vi ellers tilbyde?

Fordi H.C. Andersens Arkitekt er en del af H.C. Andersen Koncernen, så kan vi også tilbyde en lang række andre ydelser. Skal du bare have en vurdering, er det selvfølgelig noget vi nemt finder ud af, men er det for eksempel med henblik på salg, så kan vi igennem H.C. Andersens Flyttefirma tilbyde at hjælpe med din flytning også. I koncernen finder du også H.C. Andersens Malerfirma, der kan hjælpe dig med at sætte din bolig i stand inden salget.

Ring i dag, så kan vi være der i morgen

Ring til os i dag på +45 71 71 51 71 så finder vi et tidspunkt til vurderingen der passer dig, eller send os en mail på kr@hc-a.dk, så vender vi tilbage til dig inden der er gået et døgn.

*Der er en del gratis vurderingsmuligheder på markedet, hvis det skal være gratis, så skal det selvfølgelig rettes.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud